Omplacering

Kontakta Alexander Elvin för mer information!

Vi letar efter ett bättre hem för vår älskade Frank då vi märker att vår vardag med massor av människor och barn i omlopp är lite för stressande för honom. Han är världens mysigaste vovve så detta är absolut inget lätt beslut (fruktansvärt!), men vi tror att det är den bästa lösningen för hans välmående.

Frank fyller 4 år i november. Okastrerad, kryptorkid. Har varit kemiskt kastrerad tidigare men märker ingen större skillnad annat än på kisseriet.

Vi letar efter dig/er med god hundvana och tid för långa promenader och mycket aktivering. Frank behöver komma till ett hem med mer lugn och mer tid för fokus och träning än vad vi har. När han fått motionera ordentligt och man har något gott godis är han väldigt lyhörd och duktig. I brist på detta kan han tappa intresset för den som går med honom och mest vilja dra i kopplet och ofta skälla vid hundmöten. Märker stor skillnad på hundkurs men det kräver mer träning hemmavid. Han är en ganska osäker hund och blir lätt skällig inför nya människor som försöker ge honom uppmärksamhet. Om man däremot ignorerar honom ett tag så att han får nosa i egen takt värmer han snabbt upp och kan gosa i famnen en stund senare. Han har funkat bra med barn i alla åldrar men håller helst lite avstånd om de är för energiska.

Tror han skulle trivas bäst i ett hem utan småbarn då han inte riktigt kan slappna av vid massa spring. Frank har gått på två olika hunddagis (pga flytt) och han har gått ihop jättebra med alla hundar på bägge ställena. Han går dock inte alls ihop med en släktings 10-åriga Beagle-tik, så kan inte säga att han funkar med alla hundar. Han älskar det inte men är väldigt lätt att hantera vid dusch, kloklipp och trimning.

Frank är världens kelgris och älskar att gosa i soffan, så vi ser gärna att han får fortsatt möjlighet till det.

Alexander

Öppna fotot