Aktuella kullar

Line Sam Anniversary Hug ”Gudrun”

Några korta filmer på Gudruns valpar. De är 25 dagar på filmerna.

Vi har fotat valparna som nu har öppnat ögonen. På bilderna är de 16 dagar. De är mycket kompakta, känns som tunga stenar när jag lyfter dem. Det är inte någon gyllenen som jag trodde när de var nyfödda. Det är två röda hanvalpar, en black&tan hanne, en svart tik och en brun med tan tik. MEN tidigast när de är fem veckor börjar jag bedömning om vilka som kan ha utställningskvalitet.


 

Fem valpar i fem olika färger föddes på kvällen 3 november. På fotot är de bara några timmar gamla. Som de ligger på bilden är det en hanhund som är black&tan, en röd hanhund, en gyllene hanhund, en brun med tan tik och en svart tik.  De är 8 veckor lördag 29 december. Ingen valp är tingad men jag vill se hur de ser ut, om någon är lämplig för utställning och avel, innan jag väljer valpköpare. Det ser jag inte innan de är minst fem veckor gamla.


Gudrun ska ha sin sista kull på Kennel Line Sam. Hon är parad med Ch Line Sam Xellent Taste ”Ture”. Om allt går bra har vi leveransklara valpar vid nyår.
De kan få svarta, röda, bruna, gyllene, svarta med tan och bruna med tan. Ska bli spännande att se vad slumpen ger 🙂
Här kommer ett par videor på valpar som Ture är pappa till, Line sam Glimmering Look och Line Sam Glimmering Gold.

 


Line Sam Gentle Kiss ”Gemma”

Gemma är parad med Ch Line Sam Anniversary King ”Kingen”. De kan få svarta, röda och black&tan. Valparna föds vid årsskiftet och är leveransklara i mars 2019.

Gemma är mamma till Line Sam Gaze for Hugs ”Gandalf” som bl a två gångner blivit bäste hanhund, har cert och NordicCert + ett flertal reservcert.