Aktuella kullar

De valpar vi har nu är leveransklara tisdag 30 april och torsdag 2 maj. Ni som är intresserade av att tinga en valp kan höra av er så skickar jag foton om det är någon valp som överensstämmer med era önskemål.


När jag vet vilka valpar jag har till försäljning lägger jag ut information om dem på hemsidan. Ni kan då maila för att boka in tid för besök. Jag sparar alla mail och lägger i olika mappar beroende på vad ni har skrivit att ni är intresserade av.
Om allt går som det ska kommer jag ha röda, svarta och black&tan valpar som är leveransklara under slutet av april och i maj 2019, se Aktuella kullar!   Jag tar inte emot några besök innan början av april.


Line Sam Amusing Astrid

Astrid har valpar med SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”. Astrid är CK-meriterad och har ingått i uppfödargrupp som blivit Best in Show. Didrik har vunnit Bäst i rasen och var reserv till världsvinnaren på World Dog Show i Helsingfors 2014. Han har avkomma som är champion.

SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”


Cockerlykke Refuse to Lose ”Louise”

SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik” har även valpar med Louise. Hon är uppfödd av Mona Lisa Liljenberg. Hennes pappa är SEU(u)CH Line Sam Xellent Taste ”Ture”  och morfar SEU(u)CH DKU(u)CH Line Sam Catch the Moon  ”Charlie”. Louise har CK (championkvalitet) på utställning.

Tyvärr har jag inte något aktuellt foto på Louise. Hon är fortfarande valp på bilden.

SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik” Line Sam XLNT Destiny ”Liza”

Line Sam Zmashing Zvante och Liza har valpar. Det är bådas första kull.  Både Zvante och Liza har CK (championkvalitet) på utställning.

Lizas  mamma SEU(u)CH Line Sam Xellent Design ”Desi”

Lizas pappa SEU(u)CH Line Sam Absolute Attraction ”Attila”

Även Zvante har CK (championkvalitet) på utställning.

Julen 2017 var Zvante fotomodell för en annonskampanj.