Aktuella kullar

Line Sam Anniversary Hug ”Gudrun”

Några korta filmer på Gudruns valpar. De är 5 veckor på filmerna. Superhärliga men jag har inte bestämt om valpköpare än. De måste bli något äldre för att jag ska kunna bedöma om de är lovande utställningshundar.

Några korta filmer på Gudruns valpar. De är 25 dagar på filmerna.

Vi har fotat valparna som nu har öppnat ögonen. På bilderna är de 16 dagar. De är mycket kompakta, känns som tunga stenar när jag lyfter dem. Det är inte någon gyllenen som jag trodde när de var nyfödda. Det är två röda hanvalpar, en black&tan hanne, en svart tik och en brun med tan tik. MEN tidigast när de är fem veckor börjar jag bedömning om vilka som kan ha utställningskvalitet.


 

Fem valpar i fem olika färger föddes på kvällen 3 november. På fotot är de bara några timmar gamla. Som de ligger på bilden är det en hanhund som är black&tan, en röd hanhund, en gyllene hanhund, en brun med tan tik och en svart tik.  De är 8 veckor lördag 29 december. Ingen valp är tingad men jag vill se hur de ser ut, om någon är lämplig för utställning och avel, innan jag väljer valpköpare. Det ser jag inte innan de är minst fem veckor gamla.


Gudrun ska ha sin sista kull på Kennel Line Sam. Hon är parad med Ch Line Sam Xellent Taste ”Ture”. Om allt går bra har vi leveransklara valpar vid nyår.
De kan få svarta, röda, bruna, gyllene, svarta med tan och bruna med tan. Ska bli spännande att se vad slumpen ger 🙂
Här kommer ett par videor på valpar som Ture är pappa till, Line sam Glimmering Look och Line Sam Glimmering Gold.

 


Line Sam Amusing Astrid

Astrid är parad med SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”. Astrid är CK-meriterad och har ingått i uppfödargrupp som blivit Best in Show. Didrik har vunnit Bäst i rasen och var reserv till världsvinnaren på World Dog Show i Helsingfors 2014. Han har avkomma som är champion.
Om Astrid blivit dräktig väntas valpar ca 10 februari som är 8 veckor i mitten av april.


Cockerlykke Refuse to Lose ”Louise”

SEU(u)CH Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik” har även parat Louise. Hon är uppfödd av Mona Lisa Liljenberg. Hennes pappa är SEU(u)CH Line Sam Xellent Taste ”Ture”  och morfar SEU(u)CH DKU(u)CH Line Sam Catch the Moon  ”Charlie”. Louise har CK (championkvalitet) på utställning. Valparna beräknas födas sista veckan i februari och vara leveransklara i slutet av april 2019.

Tyvärr har jag inte något aktuellt foto på Louise. Hon är fortfarande valp på bilden.