Aktuella kullar

När jag vet vilka valpar jag har till försäljning lägger jag ut information om dem här.

Klicka här för att se planer för kommande kullar!

Tack för alla trevliga mail och förfrågningar om valpar som jag får dagligen. Många bra hem erbjuds mina valpar men jag har tyvärr inte valpar till  alla. Trots att det inte finns valpar till alla, undvik att köpa valpar från puppyfarms bl a i Polen. Den verksamheten kommer att finnas så länge det finns en marknad.

Line Sam Zmashing Zvante x  Line Sam Astonishing Red ”Scarlette”

Scarlette har 31 januari 2021 fått valpar med Zvante, black&tan och röda valpar.
Scarlets mamma Line Sam Amusing Astrid lämnar både brunt och tan. Om även Scarlette fått de anlagen kan det bli valpar i fem olika färger, svart, rött, brunt, svart med röda tecken och brunt med röda tecken men i denna kull bara black&tan och rött.


Ch Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik” x Line Sam Glimmering Sun ”Gördis”

Line Sam Attractive Gold ”Gördis” har parats av Ch Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”. Det kan blir svarta, röda och black&tan i kullen men inte bruna valpar. Om Gördis är dräktig får hon valpar cirka 8 februari.

 


Ch Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik” x Line Sam Attractive Gold ”Ylva”

Line Sam Attractive Gold ”Ylva” har parats av Ch Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”. Fotot är från SSRK Mjölby där hon tog CERT, blev bäst i rasen BIR och sedan Best in show BIS4. Det kan blir svarta, röda och black&tan i kullen men inte bruna valpar. Om Ylva är dräktig får hon valpar cirka 14 februari.