Aktuella kullar

Om allt går bra har jag leveransklara valpar i mars, april och maj 2018.

4./ Desi är parad med Kingen.
3./ Gudrun är parad med Didrik.
2./Goldie och Ture har fått valpar 24 januari 2018. Det blev två röda hannar och en svart tik.
1./Peppita och Didrik har fått valpar 9 januari 2018!  Det blev tre röda hanhundar, två svarta hanhundar och två tikar, en svart och en black&tan. 

4./ Line Sam Xlusive Design ”Desi” är nu parad med Ch Line Sam Anniversary King ”Kingen”. Om hon blivit dräktig får hon valpar i början av april som är leveransklara i slutet av maj – början av juni 2018. Det blir svarta valpar men båda har anlag för rött och för black&tan så jag hoppas att det blir fler färger i kullen.

Desi har två cert och ett reservCERT.

SEU(u)CH Line Sam Anniversary King – ”Kingen”, pappa till de kommande valparna.


3./ Line Sam Anniversary Hug – ”Gudrun” är parad med Champion Line Sam Xlusive Diamond ”Didrik”. Hon väntas få sina valpar i slutet av februari . Om allt går bra har jag leveransklara valpar i april och maj 2018.

På bilden blir Gudrun BIS-valp för Arne Foss.

Gudrun och Didrik är mycket typlika trots att de nästan inte alls är släkt med varandra. Inavelsgraden är 1,6%. Gudrun ser ut som en tvilling till Didriks dotter Line Sam Amazing Hug – ”Amber”.

En bild från Världsutställningen i Leipzig 9 november 2017 med Didrik och hans dotter Amber. De blev bästa par för Frank Kane.


2./ Ch Line Sam Good Looking  ”Goldie”  har valpar med Ch Line Sam Xellent Taste ”Ture”.   Två röda hannar och en svart tik födda 24 januari 2018. Alla valpar är reserverade.

På videon är valparna19 dagar gamla

Ch Line Sam Xellent Taste ”Ture”, pappa till valparna. Han är knappt 3 år på fotot 12 februari 2018.

Ch Line Sam Xellent Taste ”Ture”, Bäst i rasen och Best in show 2 på SSRK i Kumla 20 januari 2018. Domare var Jan Roger Sauge i rasen och Hans Rosenberg i finalen.


1./ Line Sam A Hot Inspiration ”Peppita”   och  Ch Line Sam Xlusive Diamond Didrik” har fått valpar 9 januari 2018.
Det blev tre röda hanhundar, två svarta hanhundar och två tikar, en svart och en black&tan. Alla valpar är tingade.

Här är valparna 9 dagar gamla. De växer så det syns från dag till dag.

Peppitas valpar nyfödda 9 januari 2018.Peppita har lämnat jättebra valpar i tidigare kullar. Det här är hennes tredje kull. På bilden blir hon BIS 3 med sin avelsgrupp på SKK i Tvååker 8 juli 2017. Fina och goa pappa Ch Line Sam Xlusive Diamond. ”Didrik”.